Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • L’Arboç acull la segona comissió de treball del Pla Estratègic de Desenvolupament Econòmic i Ocupació del Baix Penedès 2017-2022
Notícia

L’Arboç acull la segona comissió de treball del Pla Estratègic de Desenvolupament Econòmic i Ocupació del Baix Penedès 2017-2022

l'Arboç 
La Comissió d’Empresa i Indústria tindrà lloc dilluns 24 d’abril (19 h.) a la Giralda.

L’Arboç serà la seu dilluns 24 d’abril de la segona comissió de treball del Pla Estratègic de Desenvolupament Econòmic i Ocupació del Baix Penedès 2017-2022, impulsat pel Consell Comarcal del Baix Penedès i el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, el Ministeri de Treball i Seguretat Social i el Fons Social Europeu. La sessió tindrà lloc a la Giralda, a partir de les 19 h.

El Pla Estratègic de Desenvolupament Econòmic i Ocupació del Baix Penedès és un document de consens que compta amb la participació de l’Ajuntament de l’Arboç i de la major part d’agents econòmics i socials de la comarca del Baix Penedès. El Pla s’estructura al voltant de quatre comissions de treball que concentren la seva atenció en quatre aspectes determinats: Formació i Ocupació, Empresa i Indústria, Turisme i Comerç, i Territori.

L’Arboç acollirà dilluns 24 d’abril la segona sessió de treball, sobre Empresa i Indústria, durant la qual es debatran quines són les grans línies de treball a seguir i les accions que caldria posar en marxa per tal d’aconseguir uns nivells adequats de desenvolupament econòmic i ocupació a la comarca.