Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • Comprar a l´Arboç tindrà premi durant el mes de juny
Notícia

Comprar a l´Arboç tindrà premi durant el mes de juny

l'Arboç 
De l´1 al 30 de juny comprar a l´Arboç tindrà premi. L´Arboç participarà, com a municipi adherit, a la 7a Campanya Comercial "Barris antics. Molt per descobrir, molt per oferir", juntament amb 32 poblacions beneficiàries del Pla de Barris impulsat pel Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya i, simultàniament, es realitzarà una campanya comercial paral-lela "Compra a l´Arboç", també del 5 al 28 de juny, als comerços de la resta del municipi.

El cap de setmana de l´1 i 2 de juliol tindrà lloc a la zona esportiva del municipi de La Granada el Torneig Comarcal de Futbol 7 Copa Penedès TV i Gran Premi Consell Comarcal de l´Alt Penedès.

Aquesta és una competició de categoria infantil (nascuts els anys 2003 i 2004) configurada per equips o seleccions municipals, una característica que la fa única a Catalunya. El municipi de l´Arboç, tot i pertànyer a la comarca del Baix Penedès, ha estat convidat oficialment a participar-hi.

L´Ajuntament de l´Arboç fa una crida a tots els nascuts els anys 2003 i 2004 per formar equips. Els equips poden estar formats per un màxim de 20 jugadors empadronats al municipi de l´Arboç. En el cas que es presenti més d´un equip es faran eliminatòries per decidir quins dels equips finalment representarà el nostre municipi al Torneig Comarcal de Futbol 7.

Tots els equips interessats poden adreçar-se a la Casa de Cultura i demanar el full d´inscripció, on trobaran una llista amb tota la documentació que cal adjuntar, i les bases específiques que regulen el torneig. El full d´inscripció s´ha de presentar abans del 15 de juny.

El Torneig Comarcal de Futbol 7 és una iniciativa del Consell Comarcal de l´Alt Penedès amb la col-laboració de l´Ajuntament de La Granada, la Diputació de Barcelona i Penedès TV. La participació de la selecció arbocenca està patrocinada per l´Ajuntament de l´Arboç.

Cartell Barris antics. Molt per descobrir, molt per oferir (JPG)

Cartell Barris antics. Molt per descobrir, molt per oferir (JPG)