Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • Cloenda del curs de controlador d’accessos organitzat per l’Ajuntament de l’Arboç
Notícia

Cloenda del curs de controlador d’accessos organitzat per l’Ajuntament de l’Arboç

l'Arboç 
Ha estat un curs de 60 hores de durada adreçat a les persones empadronades al municipi que volen iniciar la seva trajectòria laboral dins del sector de la seguretat privada

Imatge: Joan Sans amb els alumnes del curs a l’aula de formació de Cal Freixas, a l’Arboç (Font: N. Piñero)

El passat dijous 8 de juny va concloure el curs de “Controlador d’Accessos” que ha organitzat l’Ajuntament de l’Arboç a l’Aula de Formació de Can Freixas. Ha estat un curs de 60 hores de durada adreçat a les persones empadronades al municipi que volen iniciar la seva trajectòria laboral dins del sector de la seguretat privada.

L’alcalde l’Arboç, Sr. Joan Sans, va lliurar personalment a cada alumne el seu certificat acreditatiu d’assistència al curs. A partir d’aquest moment tots els aspirants hauran de superar les proves de selecció realitzades pel centre i un test psicotècnic. Posteriorment, les persones aspirants podran sol·licitar a la Direcció General d’Administració de Seguretat o als Serveis Territorials de Joc i Espectacles corresponents, el carnet d’habilitació com a personal de control d’accés.

Aquesta formació ha estat subvencionada per la regidoria d’ocupació l’Ajuntament de l’Arboç amb la col·laboració del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya a través del Pla de Barris.