Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • L´Ajuntament de l´Arboç contractarà en pràctiques joves en situació d´atur
Notícia

L´Ajuntament de l´Arboç contractarà en pràctiques joves en situació d´atur

l'Arboç 

Per poder optar a un contracte de pràctiques es fa una crida als joves arbocencs per tal que s´inscriguin al Servei d´Ocupació Municipal

L´Ajuntament de l´Arboç s´acull una any més al Programa Europeu de Garantia Juvenil i es crearan diversos llocs de treball en pràctiques remunerats per a joves amb estudis que estiguin buscant feina. Aquesta iniciativa està subvencionada pel Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya a través del Servei d´Ocupació de Catalunya.

El contracte serà de pràctiques remunerades i per un període de sis mesos. Els joves que vulguin optar a un d´aquests llocs de treball han de tenir entre 16 i 29 anys i complir els següents requisits:

. Ser beneficiari del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya. (SOC El Vendrell. Camí Reial 17-19 baixos. De dilluns a divendres de 8:30 a 14h. Tel. 977 667 922 / Oficina Jove del Baix Penedès. El Vendrell. Carrer Àngel Guimerà 17. De dilluns a divendres de 10 a 14h. Tel. 977 157 157)

. Estar inscrit com a demandant d´ocupació no ocupat (DONO) al Servei Públic d´Ocupació de Catalunya. (SOC El Vendrell. Camí Reial 17-19 baixos. De dilluns a divendres de 8:30 a 14h. Tel. 977 667 922)

. Estar inscrit al Servei d´Ocupació Municipal de l´Arboç. (Casa de Cultura. Major 37, 1r pis)

. Estar en possessió d´un títol universitari o de formació professional de grau mig o superior, altre títol oficialment reconegut com a equivalent o un certificat de professionalitat.

. Complir els requisits que exigeix la modalitat del contracte de treball en pràctiques.

. Els joves seleccionats a la convocatòria de l´any 2016 no podran presentar-s´hi de nou.

L´Ajuntament de l´Arboç fa una crida a tots els joves, entre 16 i 29 anys que compleixin els requisits, per tal que s´inscriguin al Servei d´Ocupació Municipal i poder optar a algun dels llocs de treball que es crearan.

Tots els joves interessats s´han d´inscriure al Servei d´Ocupació Municipal, ja sigui donant-se d´alta a la web http://som.arbocenc.org/, o bé presencialment a partir del 29 d´agost, presentant el seu Currículum Vitae a les dependències del Servei d´Ocupació Municipal al primer pis de la Casa de Cultura, al carrer Major 37 de l´Arboç. Per a dubte o aclariments es pot trucar al telèfon 977 167 179 o bé es pot enviar un correu electrònic a ocupacioarbocenca@gmail.com.