Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • L'Ajuntament de l'Arboç organitza una Festa de cap d'Any
Notícia

L'Ajuntament de l'Arboç organitza una Festa de cap d'Any

l'Arboç 
L'Ajuntament de l'Arboç, amb la col·laboració del Club de Futbol l'Arboç, organitza la Festa de Cap d'Any per donar la benvinguda al nou any 2018.

D'aquesta manera s'ofereix una alternativa a la població per tal de no haver d'agafar el cotxe i poder-se quedar a la vila en un entorn segur i controlat i amb la millor companyia.

Aquest esperat esdeveniment festiu tindrà lloc a la Sala Polivalent, començarà a les 00.45 h del dia 1 de gener de 2018, i comptarà amb la millor música i animació, amb les actuacions del grup de DJ´s The Mighty Ducks i del showman local Rufino amb la Disco Laser Show.

L'aforament de la Sala Polivalent de l'Arboç és limitat. El preu de les entrades anticipades serà de 12 euros i cada localitat inclourà 2 copes, un got reutilitzable –seguint la política de l’Ajuntament de compromís amb el medi ambient–, una bossa de cotilló i una sorpresa. Els punts de venda d'entrades anticipades seran el Camp de Futbol, l'estand del Club Futbol l'Arboç a la Fira de Santa Llúcia, els dies 9 i 10 de desembre, i el Punt d'Informació Juvenil a la Casa de Cultura de l'Arboç. També es podrà adquirir l'entrada el mateix dia de l'esdeveniment a la taquilla de la Sala Polivalent.

Per a més informació hom pot trucar als telèfons 652355963 (Adri) 675287171 (Jesús), o bé adreçar-se al Camp de Futbol o al Punt d'Informació Juvenil de la Casa de Cultura de l'Arboç.

D'altra banda, aquesta Festa de Cap d'Any també és una oportunitat per refermar el compromís assolit per l'Ajuntament de l'Arboç en la campanya per la prevenció de conductes masclistes, i la campanya sobre el consum responsable de begudes alcohòliques, engegades en la passada Festa Major. És per aquest motiu que a la barra d'aquest esdeveniment s'oferirà informació sobre ambdues campanyes.

L'Ajuntament, doncs, anima a tots els veïns a participar d'aquesta iniciativa i a gaudir d'una bona entrada d'any a l'Arboç amb civisme i responsabilitat.