Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • L´Ajuntament de L´Arboç declara 3 dies de dol oficial per la mort de 3 arbocencs en l´accident de trànsit ahir a la tarda a la N-340
Notícia

L´Ajuntament de L´Arboç declara 3 dies de dol oficial per la mort de 3 arbocencs en l´accident de trànsit ahir a la tarda a la N-340

l'Arboç 
Més de 300 persones s´han concentrat davant de l´Ajuntament en solidaritat amb les víctimes i els seus familiars i per demanar mesures urgents i definitives per evitar el pas de vehicles pesants per aquesta via.

L´Ajuntament de l´Arboç amb el suport de tots els grups municipals anuncia que queden suspesos els actes públics previstos al municipi durant 3 dies per la declaració de dol oficial per la mort de 3 veïns de la vila ahir diumenge a la N-340 al seu pas pel Vendrell. Pel mateix motiu, des d´ahir a la tarda mateix, les banderes onegen a mig pal a l´Ajuntament de l´Arboç en senyal de dol.

Aquest migdia a les 12 hores molts arbocencs i arbocenques i veïns de la comarca s´han acostat fins a l´ajuntament de la vila per sumar-se a la concentració en solidaritat amb les víctimes i els seus familiars, i de rebuig a les morts, ferits i accidents a la N-340.

La població ha quedat consternada pels fets ja que les víctimes eren molt conegudes a la Vila i dues d´elles treballaven en un dels centres educatius de l´Arboç.