Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • La VII Fira Modernista del Penedès serà a l´Arboç el 14 i 15 d´abril del 2018
Notícia

La VII Fira Modernista del Penedès serà a l´Arboç el 14 i 15 d´abril del 2018

l'Arboç 
La "Marató de Teatre d´Època al Carrer", comptarà enguany amb més de 10 companyies arbocenques i de tot Catalunya.

Ja han començat els preparatius de la setena edició de la Fira Modernista del Penedès, que tindrà lloc al centre històric de l´Arboç els propers 14 i 15 d´abril de 2018.

La Fira Modernista del Penedès, creada i concebuda per l´Ajuntament de l´Arboç, ha estat des dels seus inicis una clara aposta estratègica del municipi per posicionar-se com la capital del Modernisme al Penedès i com una de les principals destinacions de turisme cultural. De fet, el jove certamen arbocenc, amb només 6 edicions, s´ha consolidat com un dels més importants de Catalunya.

De tota la programació de la Fira Modernista, ha estat la denominada "Marató de Teatre d´Època al Carrer", l´acte més seguit i aplaudit des de les primeres edicions. Enguany, en aquesta VII edició més de 10 companyies arbocenques i de tot Catalunya ompliran els carrers de l´Arboç d´escenes i d´ambient modernista. Com cada any, la Fira Modernista presentarà moltes novetats que l´organització anirà revelant en properes dates.

La Fira Modernista del Penedès és una iniciativa de la Regidoria de Turisme i Promoció Econòmica de l´Ajuntament de l´Arboç.