Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • Nous tallers d´estimulació de la memòria per a majors de 55 anys a l´Arboç
Notícia

Nous tallers d´estimulació de la memòria per a majors de 55 anys a l´Arboç

l'Arboç 
L´Ajuntament de l´Arboç repeteix aquest taller després del gran interès i participació en anteriors edicions.

La regidoria de Serveis Socials de l´Ajuntament de l´Arboç impulsa novament els "Tallers d´estimulació de la memòria" per a majors de 55 anys. Uns tallers que a més compten amb el valor afegit d´unes hores d´atenció individualitzada als participants per part d´una psicòloga professional. Aquesta activitat és gratuïta, i s´impartirà a l´Auditori Municipal del 13 març fins al 22 de juny de 2018.

Hi haurà dos nivells, un d´inicial adreçat a aquelles persones que no van assistir als tallers impartits l´any passat, i el nivell avançat adreçat a aquelles persones que repeteixen l´experiència, i ja van assistir als tallers de memòria en anteriors ocasions.

El taller de nivell inicial es farà els dimarts de les 18 a les 19.30h o els dissabtes de les 10 a les 11.30h. El taller del nivell avançat es programarà els dimecres de les 18 a les 19.30h o els dissabtes de les 11.30 a les 13h. Les sessions s´iniciaran la setmana del 12 al 18 de març.

Per a més informació i inscripcions cal adreçar-se al Punt d´Informació Juvenil fins el proper 7 de març de 2018. Les places són limitades. Aquest taller serà impartit per la psicòloga Daylis Fonteboa.

Aquesta és una activitat gratuïta organitzada per la Regidoria de Serveis Socials de l´Ajuntament de l´Arboç, i finançada pel mateix Ajuntament i pel Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat a través del Projecte d´Intervenció Integral al nucli Antic, o Llei de Barris, de la qual el municipi de l´Arboç n´és beneficiari.

Cartell del taller (JPG)