Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • Els dos arbocencs participants al rally africà Panda Raid, completen la prova i porten material escolar a nens necessitats
Notícia

Els dos arbocencs participants al rally africà Panda Raid, completen la prova i porten material escolar a nens necessitats

l'Arboç 
L´Ajuntament de l´Arboç ha col.laborat amb la iniciativa aportant material escolar perquè sigui repartit i altres materials per a la cursa per valor de 300 euros.

Els germans arbocencs Marc i Ricard Ribas, han disputat amb èxit des del passat 2 de març l´edició d´enguany del Panda Raid. Un ral.li a l´estil del París Dakar, però pel desert del Marroc. En total són set etapes que sumen més de 3.000 quilòmetres i que finalitzen a Marràqueix, després de recórrer camins, pistes i desert. Han quedat al 146è lloc de la general entre més de 400 vehicles participants.

L´Ajuntament de l´Arboç ha col.laborat amb la inicitaiva dels germans Ribas aportant material escolar i altres materials perquè sigui repartit per valor de 300 euros. El material s´ha repartit pels pobles que han passat durant la prova.

La dificultat del Panda Raid radica en què els participants no poden dur a bord sistemes electrònics de navegació GPS ni localitzador. Una simple bruixola i un mapa de ruta són les úniques eines disponibles per moure´s pel desert.