Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • LŽAjuntament de lŽArboç i lŽObra social de La Caixa signen un conveni dŽajuts dŽurgència social
Notícia

LŽAjuntament de lŽArboç i lŽObra social de La Caixa signen un conveni dŽajuts dŽurgència social

l'Arboç 
Els ajuts tenen per finalitat l’atenció de determinades situacions de necessitats puntuals i urgents

Imatge: Imatge de la firma del conveni, Alexis Gómez, director de banca d'Institucions de Tarragona, Maria Roca directora de l’Oficina de l'Arboç, i Joan Sans, alcalde de l’Arboç (Font: Aj. de l’Arboç)

L’Ajuntament de l’Arboç i l’Obra Social de La Caixa han signat aquesta setmana un conveni de col.laboració segons el qual, La Caixa fa una donació de 3.500€ per ajuts d’urgència social per a famílies de l’Arboç. Els projectes que hi han inclosos són: ajuts als llibres de text per a famílies desfavorides, ajuts per a sufragar les despeses de subministres bàsics (aigua, llum i gas) per a famílies que no disposen de recursos suficients per afrontar-les, ajuts al banc d’aliments, o al Centre Obert.

Els ajuts tenen per finalitat l’atenció i pal.liament de determinades situacions de necessitats puntuals, urgents i bàsiques, en què es poden trobar les famílies que no disposen de recursos econòmics suficients per afrontar-les i no estan en condicions d’aconseguir-los o rebre’ls d’altres fonts.  

La col·laboració que s’ha establert amb l’Obra Social, de la Caixa, que ha donat 3.500€ representa un important suport econòmic per als Serveis Socials Bàsics de l’Arboç per a pal·liar situacions de necessitat a les famílies de la Vila.

[R] (JPG)