Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • Demà divendres comença la Festa Major de l´Arboç 2018 amb el pregó de Rosa Maria Montaña Jordà
Notícia

Demà divendres comença la Festa Major de l´Arboç 2018 amb el pregó de Rosa Maria Montaña Jordà

l'Arboç 
Una arbocenca molt implicada amb la vila i amb la seva cultura popular i tradicional, de la qual n’ha escrit diversos llibres.

Aquest divendres 24 d’agost comença la Festa Major de l’Arboç, declarada festa patrimonial d’interès nacional, amb el pregó de Rosa Maria Montaña Jordà, més coneguda com “la Muntanya” o la Rosa Mari (nom artístic que l’ha acompanyat des que va néixer). Un acte d’obligada assistència que donarà el tret de sortida de les festes. Filla de l’Arboç, concretament del carrer de l’Hospital, es va llicenciar en Periodisme especialitzada en premsa escrita. És autora dels llibres “Amb l’Arboç com a teló de fons” i “Santa Oliva en femení”, del conte “L’embolic de la gegantona Teresina” i coautora del volum “L’Abans” dedicat a l’Arboç.

A partir de demà divendres 24 i fins el dimecres 29 es celebraran multitud d’actes festius. Alguns de populars i tradicionals; com els castells, la carretillada o la cercavila conjuntament amb d’altres més contemporanis com l’empalmada, els tornejos de Festa Major, o les activitats aquàtiques… Una variada oferta d’activitats culturals, musicals, i esportives per a tots els gustos.

El programa de la Festa Major de l’Arboç 2018 pot consultar-se a la plana web de l’Ajuntament de l’Arboç www.arbocenc.cat . Totes les novetats sobre la Festa Major es publiquen al perfil de facebook oficial de l’Ajuntament de l’Arboç.