Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • L´Ajuntament de l´Arboç crea un protocol d’autoprotecció per aquestes festes
Notícia

L´Ajuntament de l´Arboç crea un protocol d’autoprotecció per aquestes festes

l'Arboç 
L’objectiu és donar eines i facilitar informació a la ciutadania perquè participi de les festes amb la màxima seguretat.

L’Ajuntament de l’Arboç ha elaborat un protocol d’autoprotecció per tal de donar consells preventius a la ciutadania i facilitar els canals d’informació oficials per estar ben informats. Així, si teniu previst anar a celebracions en llocs on es preveu que hi assisteixi molta gent, com ara espectacles culturals, esdeveniments esportius i musicals, festes populars o manifestacions, cal tenir en compte consells com:

- Estar atents a les informacions oficials que emetin les autoritats sobre l’esdeveniment, així com les que apareguin als mitjans de comunicació. Els canals oficials de l’Ajuntament són:

La web: www.arbocenc.cat

Canal ebando: https://app.ebando.es/channel/arbocenc

Facebook: https://www.facebook.com/arbocenc.cat/

Twitter: https://twitter.com/AjlArboc

- És important que porteu roba còmoda i adequada a lloc on aneu. Tingueu en compte també que el calçat que porteu us protegeixi bé els peus, ja que és la part del cos on es produeixen la majoria de les ferides. - Aneu-hi ben hidratats i porteu aigua en ampolles de plàstic.

- Tingueu localitzades les sortides d’emergència o les vies d’evacuació i estigueu atents a les indicacions del personal de seguretat.

- Si aneu acompanyats o en grup, acordeu un punt de referència on tornar-vos a reunir en cas que us separeu o us perdeu.

- Si aneu amb nens porteu-los a coll o de la mà. Estigueu pendents de la gent gran i de les persones amb impediments.

- Porteu la documentació a sobre.

Podeu llegir el protocol sencer a la web: www.arbocenc.cat En cas de qualsevol emergència personal o col·lectiva, truqueu al 112, mantingueu la calma i seguiu les indicacions dels serveis operatius.

L’Ajuntament, doncs, anima els veïns i veïnes a gaudir d’una Festa Major de l’Arboç igualitària i segura, amb responsabilitat de totes i tots.

BAN Consells Seguretat Festa Major (.PDF)