Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • 24 hores per a la segona Sant Silvestre Solidària Banyeres del Penedès - l´Arboç
Notícia

24 hores per a la segona Sant Silvestre Solidària Banyeres del Penedès - l´Arboç

l'Arboç 
Els participants que encara no hagin formalitzat la inscripció ho poden fer fins a mitja hora abans de la sortida a les zones habilitades per a la recollida de dorsals.

Enguany ja s’han superat el nombre d’inscrits de la primera edició.

La segona edició de la cursa/caminada Sant Silvestre Solidària serà demà una realitat gràcies al Club Esportiu l'Arboç i els ajuntaments de l'Arboç i de Banyeres del Penedès. Una prova de caràcter lúdic i esportiu que unirà les dues poblacions. En aquesta segona edició, que serà de baixada, la sortida es farà desde la Plaça de la Vila de Banyeres del Penedès a les 17:00h i finalitzarà a les instal.lacions d’Inacua l’Arboç.

Malgrat que les inscripcions online ja estan tancades, l'organització ha reservat 30 dorsals per a aquells corredors que es vulguin inscriure a darrera hora. El preu de les inscripcions presencials, que es podran fer a les zones habilitades per a la recollida de dorsals, és de 14 euros. Els dorsals es podran recollir avui divendres 28 a l'Auditori de la Casa de Cultura (carrer Major, 37), de 17:30 a 20.30 hores, i demà dissabte 29, al Centre Cívic de Banyeres del Penedès (Carrer Zaragoza s/n) de les 11:00h fins les 13:00h i de les 15:30h a les 16:30h.

Des de l'organització s’anima a tots els veïns i veïnes del municipi que participin i a aquells que no ho facin, que surtin al carrer per animar els corredors de la cursa. Així mateix, recordem que també s'hi pot participar recorrent els mateixos 5 quilòmetres de la cursa caminant.

De cada inscripció, 2 euros es destinaran a la compra de joguines pels nens de famílies sense recursos de l'Arboç i Banyeres del Penedès. Tots els participants rebran també una bossa del corredor/caminant que consta d'una bossa oficial de la cursa, una samarreta tècnica, coca, cava i avituallament.