Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • La Xarxa d´Ocupació del Baix Penedès va realitzar amb el suport del SOM l´Arboç un Team Building a la Vila
Notícia

La Xarxa d´Ocupació del Baix Penedès va realitzar amb el suport del SOM l´Arboç un Team Building a la Vila

l'Arboç 
Destinat a persones aturades majors de 30 anys l’objectiu era el de dotar d’eines i competències als participants a l’hora de cercar feina.

Els dies 16 i 23 de maig passat es va realitzar un Team Building dins del Programa d’Entrenament de Competències de la Xarxa d’Ocupació del Baix Penedès, destinat a un col·lectiu de persones aturades majors de 30 anys.

L’objectiu del taller era desenvolupar comportaments vinculats al compromís, la motivació i la implicació. Per a això, havien de confeccionar un mural, seleccionant un únic element que representés a totes les persones que integraven el grup. En una primera fase van haver de negociar i buscar el consens vers el dibuix seleccionat, treballant la comunicació i la negociació. En la fase de confecció del dibuix, van desenvolupar estratègies de planificació, coordinació i de treball en equip orientats a la consecució de resultats.

En finalitzar la tasca, el grup va poder analitzar els comportaments exitosos i aquells que haurien de modificar orientats al seu desenvolupament professional i personal.