Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • La Festa Major 2019 arriba plena d´activitats esportives
Notícia

La Festa Major 2019 arriba plena d´activitats esportives

l'Arboç 
Futbol, caminada-trail, bàsquet, pàdel, ciclisme, petanca i bitlles catalanes. Els dies de la Festa Major es celebraran curses i campionats per tots els gustos.

Com cada any el quart diumenge d’agost l’Arboç gaudeix de la seva Festa Major, uns dies on tothom surt al carrer per participar de la gran varietat d'activitats; culturals, d'oci i, com no, esportives. Aquesta edició també comptarà amb un munt d’activitats esportives per a tots els gustos.

La Festa Major esportiva començarà el proper dissabte 24 d’agost a 2/4 de 9 del matí, amb sortida des de la Casa de Cultura, per fer una caminada-trail de reconeixement pel circuit de la VI Trail L’Arboç que se celebrarà el proper 8 de setembre. Per participar-hi cal inscirure’s a www.esportiularboc.club i a la Casa de Cultura fins al 22 d'agost. A 2/4 de 5 de la tarda, al Parc de Santa Llúcia, es farà la inauguració de les noves pistes de petanca i seguidament es celebrarà el XXV Campionat de petanca de l’Arboç. Obert a les persones empadronades a l’Arboç o que siguin sòcies de l'Associació Llar de Jubilats de l'Arboç.

El dimarts 27 d’agost serà el dia fort pels amants de l’esport. A partir de 2/4 de 5 de la tarda, a la plaça de la Badalota, es celebrarà la XXXIII Cronoescalada Ciclista. Les inscripcions es podran formalitzar al mateix lloc abans de començar. A les 5 de la tarda, a les pistes municipals de pàdel, es celebrarà el III Torneig local de pàdel de Festa Major amb tres categories d’adults: masculí, femení i mixt. Les inscripcions cal fer-les al bar de la piscina d'estiu fins al dijous 22 d'agost o per Whatsapp (640556351) (les places són limitades). A la mateixa hora, a partir de les 5 de la tarda, a la pista multiesportiva del parc de Santa Llúcia, la pilota començarà a rodar per celebrar el V Torneig de futbol al carrer en modalitat 5x5. Durant la tarda de 5 a 8 es disputaran els partits de les categories aleví (2008-2009), infantil (2006-2007) i cadet (2004-2005). I a partir de les 9 del vespre es disputarà el campionat de futbol 5x5 categoria veterans. Recordeu que cal fer les inscripcions a l'adreça electrònica cflarboc@gmail.com o per WhatsApp (675 287 171) fins al dijous 22 d'agost (les places són limitades). A 2/4 de 7 de la tarda, al Parc de Santa Llúcia, es celebrarà el XIII Concurs local de bitlles catalanes per a infants i adults. Les inscripcions es faran al mateix lloc del concurs abans de començar (les places són limitades).

Però la cosa no acaba aquí, el dimecres 28 d’agost a partir de les 4 de la tarda i fins a les 9 de la nit, al poliesportiu es jugaran els partits de bàsquet 3x3 del Torneig de Festa Major. La competició comptarà amb categories premini-mini (2008-2013), infantil-cadet (2004-2007) i júnior-sènior (2003 i anteriors). I a més hi haurà un concurs de triples. Les inscripcions per a participar-hi cal realitzar-les a l'adreça electrònica basquetarbocenc@gmail.com o per WhatsApp (675 287 171) indicant els noms i edats fins al dijous 22 d'agost (les places són limitades).

Des de l’Ajuntament animem els veïns i veïnes a gaudir d’una Festa Major de l’Arboç igualitària i segura, amb la responsabilitat de totes i tots.