Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • El Servei d´Ocupació Municipal de l´Arboç ha atès més de 1.608 persones durant el 2019
Notícia

El Servei d´Ocupació Municipal de l´Arboç ha atès més de 1.608 persones durant el 2019

l'Arboç 
A més ha resolt 200 demandes de feina per part d’empreses de la Vila i rodalies.

L’Arboç, 21 de gener de 2020. El Servei d’Ocupació Municipal de l’Arboç (SOM l’Arboç) ha atès durant el passat any 2019 aproximadament 200 demandes de feina per part de les 259 empreses de la Vila i rodalies. Aquestes empreses estan registrades al Servei d’Ocupació Municipal i tenen necessitats per a cobrir llocs de treball. Actualment hi han 36 ofertes de treball pendents de cobrir.

A través de la borsa de treball del SOM de l’Arboç s’ofereix a les empreses fer la difusió de les vacants i la recerca de candidats amb el perfil professional que demanen. Des del servei, es treballa per poder facilitar a l’empresa el perfil que més s’ajusti segons les seves necessitats.

En total s’han atès 1.608 persones a les oficines del SOM l’Arboç, persones que poden estar a l’atur o bé interessades en un canvi laboral, de les quals 812 són arbocencques i la resta de municipis veïns. El tipus d’actuació amb cadascuna d’elles ha estat molt diferent en funció de les necessitats personals i del tipus de servei que sol.licitaven. El treball a l’oficina del SOM es personalitza al màxim. Les accions varien en funció de la demanda, grau d’autonomia, necessitats, etc. Pot anar des del cas d’una persona que sol·licita a través del web la inscripció al servei per estar informada i participar en el procés de selecció de les ofertes de feina que activem, al d’altres persones que prefereixen anar a l’oficina en persona perquè necessiten d’un acompanyament més proper ja sigui per fer o adaptar el currículum, per orientació laboral, per recerca de formació, donar-se d’alta d’altres serveis i recursos laborals i formatius.

Tothom que estigui interessat es pot adreçar a la primera planta de la Casa de Cultura els matins d’11:30h a 13:30h i les tardes de dimarts i dijous de 16:00 a 18:00h. També es pot realitzar la inscripció on-line, des de qualsevol ordinador o des del mòbil, a través de la pàgina http://som.arbocenc.org. Per a més informació podeu trucar al 977.16.71.79