Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • L´espectacular Rua de Carnaval de l´Arboç supera els 3500 participants
Notícia

L´espectacular Rua de Carnaval de l´Arboç supera els 3500 participants

l'Arboç 
L’augment de participants va comportar un augment de públic vingut d’arreu del Penedès.

L’Arboç, 24 de febrer de 2020. Un diumenge assoleiat i amb temperatura de primavera va ser l’escenari perfecte per a la Gran rua de Carnaval de l’Arboç. Una Rua que enguany creix en nombre de participants amb més de 3.500 i de carrosses i comparses amb 36 i 6 respectivament.

La festa va començar puntualment a les 12 del migdia amb la carrossa del Rei Carnestoltes al capdavant de la rua enfilant l’Avinguda Jacint Verdaguer amb un nombrós públic que va omplir els carrers de la vila. La rua va recórrer els principals carrers de la vila en un ambient festiu i de disbauxa i sense cap problema destacable finalitzant amb l’arribada de les primeres carrosses a les 14:30 hores a la Rambla Gener.

I per als més petits, la festa encara no s'acaba. Continuarà el dissabte vinent 29 de febrer a 2/4 de 6 de la tarda amb una rua infantil que començarà a la Plaça Catalunya i anirà fins al local Arbosense on es farà un ball infantil amb guerra de confeti, show amb personatges animats i l’animació de Rufino.