Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • L´Ajuntament de l´Arboç subvencionarà fins a un màxim de 240€ a les famílies arbocenques que més hagin patit els efectes del Covid19.
Notícia

L´Ajuntament de l´Arboç subvencionarà fins a un màxim de 240€ a les famílies arbocenques que més hagin patit els efectes del Covid19.

l'Arboç 
El període per demanar-ho s’iniciarà a partir del proper dilluns 11 de maig fins el 22 de maig i es podrà fer a través de la Seu Electrònica i presencialment amb cita prèvia.

Dimecres 6 de maig de 2020. L’Ajuntament de l’Arboç subvencionarà amb un màxim de 240€ a les famílies que hagin patit un erto, un acomiadament o un cessament d’activitat provocat pels els efectes del covid19. Les quanties que podran rebre cada família dependrà de cada situació familiar amb un topall de 240€. L’Ajuntament, amb aquesta subvenció, vol complementar les subvencions i ajudes de les administracions de la Generalitat i l’Estat.

 

Així ho van aprovar per unanimitat tots els grups municipals i ho va anunciar l'alcalde de l’Arboç Joan Sans en el darrer Ple Ordinari que es va celebrar el passat dijous 30 d’abril telemàticament.

Podeu consultar si podeu ser beneficiaris d’aquesta ajuda al següent enllaç: https://ajudesarboc.000webhostapp.com/

Per poder accedir a aquesta subvenció cal aportar la següent documentació:

-DNI o Passaport

-Certificat convivència de la unitat familiar (opcional)

-Notificació de l'empresa respecte a l'aplicació de l'expedient de suspensió de contracte (o d'activitat pels autònoms), d'acomiadament o de reducció de jornada.

-Nòmines i prestacions d'atur, així com les pensions contributives i no contributives, del total de la unitat familiar corresponents al mes d'Abril.

-Documentació acreditativa de ser titular de l’habitatge on resideix la unitat familiar (escriptura de propietat o contracte de lloguer, o factura que ho acrediti)

-Fotocòpia del llibre de família.

-En el cas dels autònoms, hauran d'incloure la declaració de la renta corresponent a l'exercici del 2019 o primer trimestral de 2020 amb un maxim de 6.250 €

-Si correspon, certificat de família monoparental.

- Justificant de titularitat del compte bancari on s’hauria de fer l’ingrés de l’ajut. (Pàgina inicial de la llibreta bancària on hi ha el nom del titular i el número de compte; o full descarregat de la banca on-line).

En total, es destinarà a aquesta subvenció fins a 50.000€, procedents dels 250.000€ que l’Ajuntament ha mobilitzat per fer front a aquesta crisi.

Els barems es poden consultar al següent enllaç: https://arbocenc.eadministracio.cat/transparency/