Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • L´Arboç passarà a la Fase 1 de desconfinament a partir de dilluns 11 de maig
Notícia

L´Arboç passarà a la Fase 1 de desconfinament a partir de dilluns 11 de maig

l'Arboç 
Amb el pas a la fase 1 la Policia Local i Protecció Civil de l’Arboç deixaran de felicitar els aniversaris i el servei per portar aliments i medicaments a domicili se suspendrà.

L’Arboç, 8 de maig de 2020. L’Arboç passarà a partir del proper dilluns dia 11 de maig a la Fase 1 de desconfinament. En la fase 1 de la desescalada es permet tornar a mantenir contacte social en grups reduïts que no poden ser de més de deu persones. Sempre dins de la mateixa província. Aquestes trobades poden fer-se amb amics o familiars i en domicilis, a l'aire lliure o en terrasses. Estan excloses les persones que pertanyin a grups vulnerables al virus, les que tinguin símptomes, estiguin en aïllament o en quarantena domiciliària per haver tingut contacte estret amb alguna persona diagnosticada amb coronavirus. En tot cas, aquestes trobades grupals s'han de produir respectant les mesures de seguretat i higiene: el rentat de mans i el manteniment d'una distància de dos metres o l'establiment "de mesures alternatives de protecció física", com les mascaretes.

 

Durant tota l’etapa de confinament l’Arboç ha dut a terme diferents iniciatives consistents en facilitar les coses a la ciutadania. Com les felicitacions a domicili dels aniversaris de totes les persones que així ho han sol·licitat, sense límit d’edat, per part de la Policia Local i Protecció Civil, o el servei per portar aliments de primera necessitat i medicaments a les persones més grans o dependents de la vila.

Ara, amb l’entrada a la Fase 1 de desconfinament, es deixarà de fer les felicitacions a domicili i es suspendrà el servei per portar aliments i medicaments a domicili, excepte en aquells casos d’extrema necessitat que es continuarà fent.

L’Ajuntament de l’Arboç fa una crida a tots els arbocencs i arbocenques a complir amb nova normativa responsablement, portar mascareta i mantenir la distància de seguretat. Adjuntem el document del BOE on s’especifica la normativa aplicable publicada el dia 3 de maig: https://www.boe.es/boe/dias/2020/05/03/pdfs/BOE-A-2020-4791.pdf