Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • L’Ajuntament de l’Arboç habilita una enquesta ciutadana per conèixer l’impacte de la crisi sanitària al municipi
Notícia

L’Ajuntament de l’Arboç habilita una enquesta ciutadana per conèixer l’impacte de la crisi sanitària al municipi

l'Arboç 
Té caràcter digital i estarà oberta de l’1 al 30 de juny.

A més, també vol ser un canal més perquè els veïns facin arribar propostes, idees i problemàtiques lligades a la situació d’emergència sanitària.

L’Arboç, 26 de maig de 2020. L’Ajuntament de l’Arboç obrirà una enquesta ciutadana virtual per tal de conèixer l’impacte i les conseqüències de la crisi de la Covid-19 en la vida i la situació dels arbocencs i arbocenques. El qüestionari té un caràcter obert, i es pot trobar a la plataforma de participació ciutadana de l’Arboç arbocencopina.cat en català i castellà. Per participar-hi s’haurà d’introduir el número de DNI/NIE i l’any de naixement.

 

Amb aquesta enquesta, l’Ajuntament té per objectiu complementar tota la informació de què ja disposa sobre els efectes de la pandèmia en l’economia, la salut i la vida quotidiana dels arbocencs i arbocenques, posant un èmfasi especial en la detecció de les necessitats de la població quant a assessorament, formació, informació o suport de qualsevol tipus.

L’enquesta ciutadana estarà oberta fins al 30 de juny i vol ser un canal més per tal que els veïns i veïnes de l’Arboç facin arribar propostes, idees i problemàtiques lligades a la situació d’emergència sanitària, sumant-se així a l’OAC, Serveis Socials i la resta de serveis municipals que estan atenent les demandes, peticions i necessitats dels arbocencs i arbocenques des del primer dia de la crisi.

Des de l’Ajuntament es convida tots els veïns i veïnes a contestar l’enquesta i es dona les gràcies per avançat a totes les persones que decideixin participar-hi.