Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • L’Ajuntament de l’Arboç oferirà una formació gratuïta als comerços locals sobre les mesures de seguretat en la nova normalitat
Notícia

L’Ajuntament de l’Arboç oferirà una formació gratuïta als comerços locals sobre les mesures de seguretat en la nova normalitat

l'Arboç 
Les sessions es realitzaran el 2 de juliol en dos horaris diferents, un per als sectors del comerç, i l’altre sobre restauració.

La formació será telemàtica i un cop realitzada s’entregarà un certificat emès per l’empresa formadora que es podrà posar a la botiga on s’indicarà que el comerç a realitzat la formació de “comerç segur davant la Covid-19”.

Divendres 12 de juny de 2020. L’Ajuntament de l’Arboç, amb la voluntat d’ajudar al teixit comercial de la nostra vila farà una formació gratuïta oberta a tots els comerços de la vila sobre les noves mesures de seguretat que s’han de respectar en la “nova normalitat” després de la crisi sanitària causada per la Covid-19. Des del Servei d’Ocupació Municipal de l’Arboç, conscients de la gran quantitat d’informacions emeses per diferents administracions i autoritats sanitàries que fa molt difícil saber del cert quina és la normativa per cada tipus de comerç, està preparant una formació gratuïta enfocada a solucionar tots els dubtes.

Les sessions se celebraran el dia 2 de juliol, en dos horaris diferents segons els sectors i tindran una durada de 90 minuts. El primer torns enfocat a la restauració serà en horari d’11:00h a 12:30h i el segon torn enfocat al comerç en horari de 13:00h a 14:30h.

La formació és gratuïta i les connexions a l’aula virtual es podran fer des de l’ordinador, el mòbil o la tauleta. Les places estan limitades a 15 persones per sessió, i les inscripcions s’han de tramitar a la Seu electrònica de l’Ajuntament de l’Arboç, https://arbocenc.eadministracio.cat/info.0 a partir de dilluns dia 15 de juny i fins a esgotar les places, amb instància general i aportant el D.N.I i l’emplaçament del comerç o restaurant.

Un cop realitzada s’entregarà un certificat emès per l’empresa formadora que es podrà posar a la botiga on s’indicarà que el comerç a realitzat la formació de “comerç segur davant la Covid-19”. Aquesta és una acció subvencionada pel Pla de Barris - Barris amb projectes.