Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • S’obre per 4rt any consecutiu la línia de subvencions de l’Ajuntament de l’Arboç per la contractació de treballadors aturats
Notícia

S’obre per 4rt any consecutiu la línia de subvencions de l’Ajuntament de l’Arboç per la contractació de treballadors aturats

l'Arboç 
-L’Ajuntament, amb l’objectiu de fomentar l’ocupació estable, bonificarà amb 1.000€ els contractes indefinits.

-El període per sol.licitar-ho s’iniciarà a partir del proper 28 de setembre i fins el 14 d’octubre, i es podrà fer a través de la Seu Electrònica i presencialment amb cita prèvia.

https://arbocenc.eadministracio.cat/transparency/Divendres 25 de setembre de 2020. L’Ajuntament de l’Arboç vol continuar per 4rt any consecutiu amb la línia de subvencions per ajudar a les empreses que hagin realitzat durant el 2019 contractacions de treballadors/es empadronats/ades al municipi que es trobaven en situació d’atur. Per això, a partir del dia 28 de setembre s’obre el termini per sol.licitar aquestes ajudes públiques, i així, es dona continuïtat a la línia de subvencions públiques anuals, per al foment de l’ocupació i la consolidació del teixit empresarial i comercial de l’Arboç. Un dels objectius d’aquestes ajudes és el de fomentar l’estabilitat laboral, per això es bonificarà amb 1.000€ per contracte indefinit.

 

L’Ajuntament hi dedicarà un màxim de 47.000€. Podran ser beneficiàries de les subvencions els empresaris i empresàries, siguin persones físiques o jurídiques, radicats al terme municipal, pel que fa al seu domicili social o bé que disposin d’una unitat o unitats de producció a l’Arboç.

L’Ajuntament de l’Arboç subvencionarà els contractes laborals realitzats dins del període comprès des de l’1 de gener fins al 31 de desembre del mateix any. Els contractes de treball poden ser indefinits, a temps parcial de durada determinada o qualsevol altre modalitat en què es contracti a persones que estiguin inscrites a l’atur a través dels Organismes corresponents. L’import de cada subvenció variarà en funció del tipus de contracte i les hores per les quals es contracti i tindrà bonificacions quan les persones contractades siguin joves menors de 30 anys, pertanyin a algun dels col·lectius de persones amb discapacitat (mínim un 33%), o siguin majors de 55 anys o dones.

Els terminis de presentació de sol·licituds i documentació corresponents s’iniciarà a partir del proper 28 de setembre i fins el 14 d’octubre.

Els barems es poden consultar al següent enllaç: https://arbocenc.eadministracio.cat/transparency/