Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • Més d’una seixantena de comerços participen en l’enquesta sobre la creació d’una plataforma digital de promoció del comerç local a l’Arboç
Notícia

Més d’una seixantena de comerços participen en l’enquesta sobre la creació d’una plataforma digital de promoció del comerç local a l’Arboç

l'Arboç 
L’Ajuntament agraeix la implicació de comerços, botigues i establiments per respondre l’enquesta i està estudiant les diferents propostes que hi han sobre la taula per ajudar al comerç local en aquests moments complicats.

Divendres 23 d’octubre. Un total de 64 comerços i botigues del municipi han participat al llarg d’aquestes darreres setmanes en l’enquesta impulsada per l’Ajuntament de l’Arboç a fi de conèixer les necessitats i demandes del teixit local i l’interès de botiguers i restauradors en una plataforma digital de promoció del comerç local que comptés entre les seves funcionalitats amb un espai de botiga online.

 

Dels resultats de l’enquesta es desprèn un interès més que notable en la creació d’una nova eina de promoció del comerç del municipi, tal com demostra el 88% de respostes favorables a aquesta opció. No obstant, també es detecten qüestions de tipus logístic que caldria abordar prèviament abans de posar en marxa la plataforma, com ara la dificultat que per a algunes persones suposaria la gestió dels continguts de la mateixa o la distribució i enviament dels productes un cop venuts. Ara el Consistori està estudiant les diferents propostes que hi han sobre la taula per decidir quina és la millor opció d’acord amb els resultats de l’enquesta.

Alfons Ribas, regidor de Participació Ciutadana de l’Arboç, dona les gràcies a tots els comerciants per la seva implicació i emmarca l’enquesta en la voluntat de l’Ajuntament de “seguir proporcionant eines i suport al teixit comercial del municipi en un context tan complicat com l’actual”. I és que, des de l’inici de la crisi sanitària de la Covid-19, l’Ajuntament de l’Arboç ha mobilitzat 250.000€ del Pressupost Municipal i ha impulsat diferents accions per ajudar -entre d’altres- els comerços del municipi, conscient del sacrifici i la dedicació que estan fent.

Consulteu les dades aquí.