Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • L´Arboç organitza dos tallers virtuals per a joves sobre apps mòbils i certificat digital
Notícia

L´Arboç organitza dos tallers virtuals per a joves sobre apps mòbils i certificat digital

l'Arboç 
Les inscripcions es poden fer per email a: pij@arbocenc.cat des d’avui 29 d’octubre fins al 5 de novembre. Les places són limitades.

L’Arboç, 29 d’octubre de 2020. La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de l’Arboç conjuntament amb l’Oficina Jove del Consell Comarcal del Baix Penedès organitzen dos tallers virtuals per a joves per tal de treure el màxim de profit del món digital.

El taller d’Apps imprescindibles pel teu mòbil android es realitzarà el dia 9 de novembre de 17h a 20h i està dirigit a joves a partir de 12 anys. En aquest taller es pretén ensenyar els joves a utilitzar aquelles apps que els poden ajudar a cercar informacions, retocs de fotografies, o escoltar música.

El taller sobre el certificat digital es realitzarà el dia 16 de novembre de 17h a 20h i està dirigit a joves de 18 a 29 anys. En aquest taller s’ensenyaran els diferents certificats digitals que existeixen i els passos a seguir per fer-ne un. Recordem que el certificat digital ja és imprescindible actualment per poder realitzar tràmits a les seus electròniques de les administracions.

Les inscripcions es poden fer per email a: pij@arbocenc.cat des d’avui 29 d’octubre i fins al 5 de novembre. Les places són limitades.