Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • Ja es coneixen els 14 guanyadors a la campanya comercial “Compra i guanya” impulsada per l’Ajuntament de l’Arboç
Notícia

Ja es coneixen els 14 guanyadors a la campanya comercial “Compra i guanya” impulsada per l’Ajuntament de l’Arboç

l'Arboç 
Hi han pres part 65 comerços de l’Arboç que han repartit 25.800 butlletes, gairebé un 30% més que l’any passat.

L’Arboç, 8 de novembre de 2020. Ja es coneixen els guanyadors d’aquesta edició de la Campanya Comercial “Compra i Guanya” impulsada per l’Ajuntament de l’Arboç. El passat dijous 5 de novembre a les 13:00h es va celebrar el sorteig que va comptar amb la presència del jutge de Pau de l’Arboç, Sr. Ramon Vallverdú, i el tècnic de Turisme Municipal, Sr. Sergi Sedó. Posteriorment es van fer públics els noms dels guanyadors en el programa de Ràdio l’Arboç de divendres dia 6. Podeu consultar els guanyadors en l'enllaç del final de la notícia o a la Casa de Cultura.

La Regidoria de Turisme i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de l’Arboç ha impulsat, per setè any consecutiu, la campanya comercial per ajudar a la dinamització del comerç local. Aquest any, a causa de la crisi sanitària derivada de la Covid-19 s’ha celebrat durant el mes d’octubre.

Com a novetat, en aquesta edició, a més dels premis habituals d’estades i experiències en diferents pobles de Catalunya, l’Ajuntament de l’Arboç ha aportat 600€ en vals de compra per a realitzar als comerços de l’Arboç, per reforçar el comerç de proximitat i les compres a la vila, augmentant significativament el valor dels premis que es podien aconseguir en fer una compra a qualsevol comerç de la vila. L’import dels premis també ha augmentat arriban fins a un total de 3.574€

En total, el teixit comercial arbocenc ha repartit més de 25.000 butlletes entre els seus clients, que han valorat molt positivament la iniciativa, augmentant la participació en gairebé un 30% respecte l’any passat.

L’Arboç ha participat com a municipi adherit, a la 10ª Campanya Comercial “Compra i guanya”, juntament amb 31 poblacions beneficiaries del Pla de Barris impulsat pel Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya. Des de l’Ajuntament es valora molt positivament els resultats i butlletes entregades en aquesta edició de la campanya, tot i la crisi econòmica i sanitària per la Covid-19, i agraeix a tots els comerços de la vila la seva participació.

Consulteu els guanyadors (PDF)