Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • "Pepet i Marieta" i "Paco en la luna", les actuacions del darrer cap de setmana del "Dona´m Cultura l´Arboç"
Notícia

"Pepet i Marieta" i "Paco en la luna", les actuacions del darrer cap de setmana del "Dona´m Cultura l´Arboç"

l'Arboç 
-Divendres, concert de Pepet i Marieta a les 21h a la Plaça Catalunya, i dissabte l’actuació de Paco en la luna a partir de les 21h a la Rambla Ball de Diables.

-El dijous dia 5 es celebrarà el concert d’havaneres del grup Havaneres Balandra que es va suspendre la setmana passada per la pluja.

L’Arboç, 3 d’agost de 2021.

El darrer cap de setmana del “Dona’m cultura l’Arboç” ens portarà el concert de “Pepet i Marieta” divendres 7 d’agost a partir de les 21h a la Plaça de Catalunya. Pepet i Marieta és un grup format per músics de banda i banda del riu Sènia. L'estiu de 2014, el grup treu a la llum el seu millor èxit, «Corre l'estiu», la cançó de l'estiu de TV3.

Pepet i Marieta presenten una proposta musical i festiva que beu de les músiques populars de món per vestir unes lletres crítiques i descarades i iròniques. Rumba, jota, bolero, ska ... tot estil és vàlid per a aquesta formació de set músics que l'arma amb la seva fórmula de música, teatre i saber fer quotidià i que pretenen la participació dels espectadors.

I el dissabte 8 d’agost, a partir de les 21h gaudirem dels show musical de Paco en la luna. Fran Ortega, Paco en la luna, va editar el seu primer disc l’any 2003. A partir d’aleshores, la combinació de la qualitat musical i textual, unida a una gran experiència com a showman, li han valgut una estabilitat professional basada en l'èxit del seu directe. Ens presentarà l'espectacle “Bohemios de Etiqueta” en què recopila els temes més populars de les seves quatre discos publicats, agrupant-los sota dos ritmes bàsics: el swing i la rumba. L'espectacle compta, a més, amb dos ingredients diferenciadors d'altres propostes musicals: la seva habilitat per a la comèdia i una constant actitud de showman que sedueix el públic des del primer minut.

Recordem que aquest dijous dia 5 es farà el concert d’havaneres del Grup Havaneres Balandra que es va suspendre el passat dissabte a causa de la pluja. El concert es farà dijous a les 21h a la Plaça Catalunya. Amb el nom de “Dona’m Cultura l’Arboç”, durant sis caps de setmana es duran a terme diferents espectacles els divendres i dissabtes al vespre en diferents llocs de la vila per gaudir en família i per a totes les edats.

Tots els espectacles seran gratuïts i es realitzaran seguint la normativa sanitària contra la Covid-19 vigent.