Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • El Servei d´Ocupació Municipal de l´Ajuntament de l´Arboç ha atès a un total 2.583 persones durant l´any 2021
Notícia

El Servei d´Ocupació Municipal de l´Ajuntament de l´Arboç ha atès a un total 2.583 persones durant l´any 2021

l'Arboç 
S’han donat d’alta 398 persones demandants d’ocupació. També es van realitzar diferents accions formatives per capacitar persones a les demandes laborals.

L’Arboç, 15 de març de 2022. El Servei d’Ocupació Municipal de l’Arboç (SOM l’Arboç) va atendre durant el 2021 un total de 2.583 persones, la majoria d’elles de l’Arboç i d’altres pobles de la comarca. D’aquestes, la majoria estaven a l’atur, volien cercar una feina millor, o volien formar-se. Des del SOM l’Arboç l’any 2021 s’han tramitat 140 ofertes de feina, moltes de les quals s’han resolt amb la contractació de persones donades d’alta al SOM.

La prioritat del SOM és identificar les ofertes de treball existents al municipi i voltants per posar en contacte amb les persones en recerca activa de feina i segons el perfil, poder derivar-les a les empreses. A més s’han realitzat diferents accions formatives per capacitar els participants a les demandes d'ocupació laboral existents. Les formacions més sol·licitades tant per empreses com per participants han estat les de Carretoner. En segon lloc predominen les formacions d'Informàtica per a majors i menors de 55 anys, i la formació per adquirir el carnet de Manipulador d’Aliments i intoleràncies alimentàries.

També es realitza formació ocupacional i específica del sector, orientació, informació d'interès per a poder adquirir el títol d’E.S.O.

Des del SOM l’Arboç també s’ofereix assessorament per a la tramitació d'ajuts que l’Ajuntament de l’Arboç ofereix als emprenedors/es per a obertura de locals, altes d'autònoms/es, ajuts per a contractació de personal i ajuts per als estudiants en relació amb el transport escolar. També es gestionen els programes de Garantia Juvenil, així com plans d'Ocupació provinents del SOC.

Tothom que estigui interessat es pot adreçar a la primera planta de la Casa de Cultura els matins d’11:30h a 13:30h i les tardes de dimarts i dijous de 16:00 a 18:00h. També es pot realitzar la inscripció on-line, a través de la pàgina http://som.arbocenc.org.

Per a més informació podeu trucar al 977.16.71.79