Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • 300 participants prendran part a la 6ª Cursa i Marxa Solidària contra el Càncer el proper 2 d´octubre
Notícia

300 participants prendran part a la 6ª Cursa i Marxa Solidària contra el Càncer el proper 2 d´octubre

l'Arboç 
La recollida de dorsals serà el dissabte 1 d’octubre a la tarda de les 17.30 a les 20.30h i el diumenge 2 d’octubre de les 07.45h a les 08.45h a la Casa de Cultura.

L’Arboç, 29 de setembre de 2022. El proper diumenge 2 d’octubre, tindrà lloc a la vila la 6a Cursa i Marxa Solidària contra el Càncer. Gairebé 300 participants ja s’han inscrit en una cursa que en aquesta edició recupera la Kids&Run convertint-la en un event perfecte per gaudir amb tota la família.

 

Des de l’Ajuntament es recorda que el Carrers afectats amb talls intermitents entre les 8:30 i les 11:30 hores seran: la Plaça de la Vila, on hi haurà la sortida i arribada dels participants, Carrer Major, l’Avgda Jacint Verdaguer, Francesc Macià, Carrer del Nord, Pompeu Fabra, Avgda del Priorat, Avgda de Sant Jordi, Avgda de l’Abat Josep Freixas, Via Augusta, Pl de Catalunya, Avgda del Penedès, Avgda de Tarragona, Carrer Hortaleza, Avgda del Rei Pere I, Carrer de Santa Llúcia, Passeig Panxita, Rambla Gener, Carrer de la Muralla, Carrer Andreu Lleonart, Carrer Jussà, i Carrer de l’Abat Escarré. Els carrers que estan afectats pel circuit no estaran tallats, hi hauran voluntaris que donaran pas alternatiu als vehicles que podran per tant circular amb restriccions. Demanem als usuaris afectats paciència i comprensió. En aquest enllaç de wikiloc podeu veure el recorregut que seguirà tan la cursa com la marxa:

https://es.wikiloc.com/rutas-carrera/circuit-5km-cursa-i-marxa-contra-cancer-6-10-2019-39176744 A més, podeu seguir tota la informació i les novetats referents a la cursa a través de la pàgina de Facebook de la 5K l’Arboç: https://www.facebook.com/cursa5Klarboc/

Serà una edició especial que recupera la cursa Kids&Run amb família. Uns dels objectius prioritaris de la cursa i marxa, a banda de fomentar l’esport, és la recaptació de fons per la lluita contra el càncer. Enguany es col.laborarà per segona vegada, amb la Fundació AFANOC, l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya a través del projecte IMPLICAT que busca donar a conèixer la tasca que fan i buscar recursos per lluitar contra el càncer infantil. El diners recaptats serviran per a l'adquisició de gorres i bolígrafs d’IMPLICAT.

Aquesta sisena edició organitzada des de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de l’Arboç i el Club Esportiu l’Arboç.