Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • L´Ajuntament de l’Arboį realitzarā una nova formaciķ gratuīta en manipulaciķ higičnica d’aliments
Notícia

L´Ajuntament de l’Arboį realitzarā una nova formaciķ gratuīta en manipulaciķ higičnica d’aliments

l'Arboç 
Destinat a arbocencs i arbocenques majors de 18 anys prioritāriament en situaciķ d’atur.

L’Arboį, 20 d’octubre de 2022. El Servei d’Ocupaciķ Municipal de l’Ajuntament de l’Arboį durā a terme una nova formaciķ en Manipulaciķ higičnica d’aliments segons normativa 852/2004, adreįat a persones empadronades a l’Arboį, majors de 18 anys i que prioritāriament estiguin en situaciķ d’atur. La documentaciķ necessāria per apuntar-se és: el DNI, el full conforme s’estā a l’atur i un volant d’empadronament a la vila.

Aquesta formaciķ es durā a terme el 7 de novembre de 9:00h a 13:00h a l’Auditori Municipal. L’objectiu és el de preparar els participants en la manipulaciķ d’aliments, serveis de menjar preparat i la venda de matčries primeres en compliment de la legislaciķ vigent respecte la manipulaciķ higičnica dels aliments recollit en el Reglament 852/2004.

Aquest curs estā limitat a un total de 15 participants. Tots els interessats en apuntar-se poden fer les inscripcions a través d’una instāncia genčrica a l’OAC de l’Ajuntament, aportant la documentaciķ necessāria. Heu de solˇlicitar cita prčvia al telčfon: 977.67.00.83. Les solˇlicituds aniran per ordre d'inscripciķ, el termini per apuntar-se és fins el dia 2 de novembre de 2022.