Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • L´Arboç celebrarà la 7ª Cursa i Marxa Solidària contra el Càncer el proper diumenge 1 d´octubre de 2023
Notícia

L´Arboç celebrarà la 7ª Cursa i Marxa Solidària contra el Càncer el proper diumenge 1 d´octubre de 2023

l'Arboç 
Enguany l’acte va dedicat als edificis modernistes de l’Arboç aprofitant el 10è aniversari de la Fira Modernista. La cursa serà de 5 km i també es realitzaran curses infantils pels més petits.

Ja estan obertes les inscripcions on-line a www.athleticevents.net

L’Arboç, 10 d’agost de 2023. El diumenge 1 d’octubre tindrà lloc pel circuit urbà de la vila de l’Arboç la setena edició de la Cursa i Marxa Solidària contra el Càncer, una iniciativa promoguda per la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de l’Arboç i organitzada conjuntament amb el Club Esportiu l’Arboç. Enguany es tornaran a realitzar les curses infantils, igual que es van fer durant les primeres edicions, per tal d'oferir la possibilitat de participar fins i tot als més petits de casa.

 

Amb sortida des de la plaça de la Vila (davant de l’Ajuntament), la 7a Cursa Solidària contra el Càncer ofereix tres variants d’inscripció: una marxa a peu de 5 km, una cursa de 5 km, i les curses infantils que aniran desde la Rambla Gener fins la plaça de la vila. A més, també hi haurà la possibilitat de comprar la samarreta commemorativa i col.laborar a la vegada per la causa, amb la inscripció a la modalitat “Dorsal 0”, pensat per a aquelles persones que vulguin la samarreta i a la vegada col.laborar amb la causa.

En aquest enllaç de wikiloc podeu veure el recorregut que seguirà tan la cursa com la marxa:

https://es.wikiloc.com/rutas-carrera/circuit-5km-cursa-i-marxa-contra-cancer-6-10-2019-39176744

A més, també podreu seguir tota la informació i les novetats referents a la cursa a través de la pàgina de Facebook de la 5K l’Arboç: https://www.facebook.com/cursa5Klarboc/

La recollida de dorsals serà el dissabte 30 de setembre a la tarda de les 17.30h a les 20.30h i el diumenge 1 d’octubre de les 07.45h a les 08.45h a la Casa de Cultura.

Des d’avui ja es poden fer les inscripcions a on-line: http://www.athleticevents.net/ Recordeu que per a les inscripcions que es facin més tard de l’11 de setembre, no es garanteix la samarreta tècnica de la marca Teamergy.

Uns dels objectius prioritaris d’aquesta cursa i marxa, a banda de fomentar l’esport, és la recaptació de fons per la lluita contra el càncer. El diners recaptats aniran per aquesta causa. Aquesta cursa està organitzada per l’Ajuntament de l’Arboç conjuntament amb el Club esportiu l’Arboç.