Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • Milers de visitants omplen l’Enramada i el Saló Retro de l’Arboç
Notícia

Milers de visitants omplen l’Enramada i el Saló Retro de l’Arboç

l'Arboç 
L’Arboç esdevé una vegada més, capital penedesenca del turisme familiar durant el cap de setmana

L’Arboç va celebrar de divendres 20 al diumenge 22 d’octubre de 2023 la desena edició de l’Enramada, la coca més típica de la zona, i la primera edició del Saló Retro l’Arboç, una proposta pionera al Penedès relacionada amb el món dels videojocs, la retroinformàtica i el món del cosplay.

Milers de visitants van respondre amb la seva presència a la crida arbocenca i van omplir de gom a gom, durant tot el cap de setmana, el poliesportiu municipal i els seus encontorns, participant en les nombroses activitats programades en les marc tan de l’Enramada com del Saló Retro.

L’Ajuntament de l’Arboç valora molt positivament la resposta del públic, tant local com penedesenc i forà, que va acudir massivament a l’Arboç a gaudir d’ambdues propostes. La regidoria de turisme i promoció econòmica de l’Ajuntament senyala que la combinació simultània d’ambdós esdeveniments ha estat concebuda amb l’objectiu d’atraure un segment de turisme familiar i posicionar la imatge de marca de l’Arboç com a destinació d’aquest tipus de turisme.

Ambdós esdeveniments han estat concebuts i organitzats per la regidoria de Turisme i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de l’Arboç, que desitja agrair explícitament la col·laboració dels Minyons de l’Arboç, el Club Esportiu de l’Arboç, l’Associació Retro Barcelona, l’Associació Star Props, als expositors de la mostra, a tots els treballadors municipals, als col.laboradors i als voluntaris.

Imatge 1: Nombrós públic durant la X Enramada. (Font: Aj. L’Arboç)