Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • CAMPANYA COMERCIAL DE DINAMITZACIÓ DEL COMERÇ LOCAL. INFORMACIÓ PELS COMERÇOS
Notícia

CAMPANYA COMERCIAL DE DINAMITZACIÓ DEL COMERÇ LOCAL. INFORMACIÓ PELS COMERÇOS

l'Arboç 

🛎 CAMPANYA COMERCIAL DE DINAMITZACIÓ DEL COMERÇ LOCAL.

✅ SI TENS UN COMERÇ A L'ARBOÇ, APUNTA´T-HI, NO TÉ CAP COST I MOLTS BENEFICIS!

📌 L’Ajuntament de l’Arboç torna a convocar la campanya comercial “El nostre comerç, el millor regal” per ajudar d’una manera directa el comerç i serveis de proximitat, incloent-hi els bars i restaurants, des del 22 de desembre de 2023 fins el proper 3 de febrer de 2024.

✅ PARTICIPAR ÉS MOLT FÀCIL:

1. Com donar d’alta un comerç per participar-hi: Només cal descarregar l’APP anomenada “L’Arboç de Butxaca” i donar-se d’alta. TOTS EL COMERÇOS (encara que hagin participat en anteriors campanyes d’Arbocetes) CAL QUE ES DONIN D’ALTA DE NOU A L’APP.

🔴Els comerços, bars o restaurants tenen fins dimecres 3 de gener de 2024 per donar-se d’alta i participar a la campanya, a partir d’aquella data no s’acceptaran més participants. 🔴

2. Com funciona:

Els comerços hauran de descarregar l’APP “L’Arboç de Butxaca” per poder cobrar els vals en forma de codi QR, d’una manera molt simple.

Cada val d’Arboceta tindrà un codi QR que es cobrarà i l'aplicació el validarà. Hi ha 4 famílies de vals d’Arbocetes, tots de 5€: Alimentació, Salut i estètica i Comerç al detall i Restauració. L’Ajuntament abonarà quinzenalment el valor dels tiquets a cada comerç els divendres cada dues setmanes. S'efectuarà l'ingrés de la quantia corresponent del dilluns anterior al dia de pagament.

📌 CONDICIONS D’ÚS:

*Les Arbocetes no es poden bescanviar per diners en efectiu. *Si l’import de la compra és inferior a l’import de les Arbocetes, no es tornarà cap canvi. *Les Arbocetes només es podran utilitzar fins al 31 de gener de 2024 en els establiments adherits a la campanya. A partir d’aquesta data deixaran de ser vàlids. *Les Arbocetes no seran vàlides per a la venda i consum d’alcohol i tabac, i tampoc per a les màquines recreatives de joc i apostes.

📌 L’Ajuntament injectarà 60.000€ en vals de compra per a les famílies de l’Arboç per comprar als establiments adherits a la campanya. Hi hauran 4 tipus de vals d’“ARBOCETES”, tots de 5€, segons la tipologia de servei: Alimentació, Salut i estètica, Comerç al detall i Restauració.

📌 L’Ajuntament entregarà a tots els arbocencs i arbocenques vals en “ARBOCETES” per valor d’entre 20€ i 50 €, en funció del nombre de membres que conformin cada unitat familiar empadronada.