Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • Gran participació a la Cursa de Sant Silvestre solidària de l’Arboç 2023
Notícia

Gran participació a la Cursa de Sant Silvestre solidària de l’Arboç 2023

l'Arboç 
Dos corredors arbocencs van aconseguir les dues primeres posicions a la general.

L’Arboç, 2 de gener de 2024. Gran èxit de participació a la Cursa de Sant Silvestre solidària arbocenca de dissabte passat amb més de 250 participants de diversos punts del Penedès. Amb tot, cal destacar el gran nombre de corredors arbocencs que a més, van aconseguir les dues primeres posicions a la general, i 4 d’ells van quedar entre els 10 primers.

La Cursa, organitzada per l’Ajuntament de l’Arboç i comptava amb la col·laboració del Club Esportiu l’Arboç transcorria exclusivament pel terme municipal de l’Arboç.

Des de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de l’Arboç es fa una valoració molt positiva de tota l’organització i sobretot del gran nombre d’inscrits que van participar, similar al dels anys d’abans de la pandèmia. A més, cal destacar que es van recaptar un total de 510€ que es destinarà a adquirir joguines per a la campanya de “Cap infant sense joguines de l’Arboç”.

Volem agrair a totes les persones que van fer possible aquesta nova edició, i sobretot als participants. Moltes felicitats! Aprofitem per avançar-vos que el proper esdeveniment esportiu a l’Arboç serà el Trail l’Arboç 2024 el 10 de març Volem felicitar als dos corredors arbocencs que van aconseguir la primera i segona posició, Guillem Lluch Ruiz i Joan Carles Solé Rodríguez, primer i segon respectivament i ambdós del Club Esportiu l’Arboç.

Seguidament us informem de les classificacions: https://www.athleticevents.net/classificacio/cursa-sant-silvestre-l-arboc-984