Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • L’Arboç farà una nova formació gratuïta d’auxiliar de magatzem i carretons elèctrics aquest mes de febrer
Notícia

L’Arboç farà una nova formació gratuïta d’auxiliar de magatzem i carretons elèctrics aquest mes de febrer

l'Arboç 
Aquest curs va dirigit a persones majors de 18 anys, que preferentment estiguin a l’atur i empadronades a l’Arboç.

Inscripcions del 18 fins al 29 de gener de 2024.

L’Arboç, 17 de gener de 2024. L’Ajuntament de l’Arboç a través del Servei d’Ocupació Municipal informa de la realització d’un nou curs d’ auxiliar de magatzem, carretons elevadors frontals, retràctils, laterals i traspaleta elèctrica, teoria en radiofrqüència i picking. Es farà els dies 5, 6, 7, 8 i 9 de febrer de 9 a 14 i tindrà una durada de 28 hores seguint la norma UNE 58451.

 

Aquest curs va dirigit a persones majors de 18 anys que preferentment estiguin empadronades a l’Arboç i estiguin a l’atur. Tindrà una capacitat per a 15 persones, i després de l’alta demanda detectada per a poder realitzar-lo, les places s’assignaran per rigorós ordre d’inscripció.

Tothom que hi estigui interessat haurà de registrar una instància general a l’OAC de l’Ajuntament o bé via seu electrònica, si ho voleu fer presencial primer haureu de sol·licitar cita prèvia al telèfon.: 977.67.00.83 o al web de l’ajuntament: https://arbocenc.eadministracio.cat/info.0 El període per inscriure’s s’iniciarà demà dijous 18 de gener fins al dia 29.