Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • L´Ajuntament de l´Arboç subvencionarà la contractació d´aturats empadronats a la vila durant el 2022
Notícia

L´Ajuntament de l´Arboç subvencionarà la contractació d´aturats empadronats a la vila durant el 2022

l'Arboç 
Aquesta ajuda s’ha aprovat amb la voluntat de fomentar i promoure l’activitat econòmica al municipi. Es poden presentar les sol.licituds fins al 2 de febrer.

L’Arboç, 18 de gener de 2024. L’Ajuntament de l’Arboç subvenciona la contractació d’aturats empadronats al municipi amb la voluntat de fomentar i promoure l’activitat econòmica a la vila i que els i les arbocenques se’n beneficiïn amb més oferta comercial i la possibilitat de treballar.

 

Concretament, es subvencionarà a les empreses que hagin realitzat durant el 2022 contractacions de treballadors/es empadronats/ades al municipi que es trobaven en situació d’atur. La quantia de la subvenció variarà en funció del següent escalat:

- Es bonificarà les contractacions indefinides amb un import de 1.200€

- Es bonificarà les contractacions als fixes discontinus de entre 6 i 12 mesos amb un import de 500€.

Aquestes bonificacions es veuran incrementats en un 20% quan les persones contractades siguin joves menors de 30 anys o pertanyin a algun dels col·lectius de persones amb discapacitat (mínim un 33%), majors de 55 anys o dones, violència de gènere o risc d’exclusió social. Aquests percentatges d'increment no seran acumulatius.

Els contractes de treball poden ser indefinits, a temps parcial de durada determinada o qualsevol altre modalitat en que es contracti a persones que estiguin inscrites a l’atur a través dels Organismes corresponents. L’import total que es destinarà a aquest ajut serà de 12.000€ Les sol·licituds d'ajut es pot formalitzar i presentar telemàticament per la seu electrònica fins el dia 2 de febrer de 2024.

Enllaç al tràmit: https://arbocenc.eadministracio.cat/?x=8Hxp4zSSfJa5n9j8l56rnswhGg1RskQiw2HYPHleeSjnUC5vbituL2QKLfZGwtWXCgA5QdjcPCSDaotu-rtv1R8CsIvkP64VcTCKIF*whH-7pt4RyfNIb8HeuddOVdHaBeTxePs0p4DYOoE7QiUqef8rwmgwqc4vwQl0MDQaOq8oXYCDxe0rRrfxVnSou7rVpMwbwctzlhOnGQqxwjbOHw