Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • Més de 500 corredors participaran aquest diumenge a la Cursa contra el Càncer de l´Arboç
Notícia

Més de 500 corredors participaran aquest diumenge a la Cursa contra el Càncer de l´Arboç

l'Arboç 
La recollida de dorsals serà a l’Auditori Municipal (Carrer Major, 37) el dissabte 5 d´octubre de les 17:30h a les 20:30h i el Diumenge 6 d´octubre de les 07:45h fins les 08:45h. Es reserven 20 dorsals per a inscripcions presencials el dissabte 5.

L’Arboç, 4 d’octubre de 2024. Rècord absolut de participació!. Més de 500 esportistes ompliran els carrers de l’Arboç aquest diumenge 6 d’octubre amb motiu de la 8ena Cursa i Marxa solidària contra el Càncer 5K. Més de 500 participants i les seves famílies vinguts d’arreu de la Vegueria i més enllà ompliran els carrers i voltants de l’Arboç des de primera hora del matí, per participar en aquesta cursa i caminada solidària. Igual que l’any passat, es tornaran a realitzar les curses infantils per tal d'oferir la possibilitat de participar fins i tot als més petits de casa.

Amb sortida des de la plaça de la Vila (davant de l’Ajuntament), la 8a Cursa Solidària contra el Càncer ofereix tres variants de participació: una marxa a peu de 5 km, una cursa de 5 km, i les curses infantils que aniran des de la Rambla Gener fins a la plaça de la vila.

En aquest enllaç de wikiloc podeu veure el recorregut que seguirà tan la cursa com la marxa: https://es.wikiloc.com/rutas-carrera/circuit-5km-cursa-i-marxa-contra-cancer-6-10-2019-39176744

Des de l’Ajuntament es recorda que els carrers afectats entre les 9h i les 11 hores estaran restringits al trànsit. Els carrers que creuen el circuit no estaran tallats, hi hauran voluntaris que donaran pas alternatiu als vehicles que podran circular amb restriccions.

L’Ajuntament agraeix la col·laboració de la Policia Local de l'Arboç, la Protecció Civil de l’Arboç, els més de 40 voluntaris del Club Esportiu l’Arboç repartits pel circuit. Un dels objectius prioritaris d’aquesta cursa i marxa, a banda de fomentar l’esport, és la recaptació de fons per la lluita contra el càncer. Un total de 2700€ aniran destinats a la compra de material a l’Associació AFANOC de nens amb càncer. Aquesta cursa és organitzada per l’Ajuntament de l’Arboç conjuntament amb el Club esportiu l’Arboç.

Podeu seguir totes les informacions i notícies referent a la cursa a https://www.facebook.com/TraillArboc/