Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Noticias
  • La Giralda de l´Arboç lloc escollit per a la cloenda del la 7ª Edició del cicle "Musica als Palaus" de Fundació Xavier Montsalvatge
Noticia

La Giralda de l´Arboç lloc escollit per a la cloenda del la 7ª Edició del cicle "Musica als Palaus" de Fundació Xavier Montsalvatge

l'Arboç 
Oferirà dos concerts de cambra els propers dies 9 i 16 de juliol a un preu de 25€

La Giralda de l´Arboç és el lloc escollit per a realitzar la clausura de la 7ª Edició del cicle “Musica als Palaus” que organitza la Fundació Xavier Montsalvatge. El cicle va comença el seu programa de concerts el passat mes de maig i arribarà a l´Arboç els propers 9 i 16 de juliol. L´entrada tindrà un preu de 25€.

El 9 de juliol la Giralda acollirà el concert del Xavier Monje Jazz Quartet amb Claude Bolling, Suite per a flauta i Jazz Trio, que interpretarà peces com Barroque and Blue, Sentimentale, Javanaise i Irlandaise.

El dia 16 de juliol i com a cloenda del cicle "Música als Palaus" serà el torn de la flauta travessera d´Anton Serra, que interpretarà peces de Manuel Oltra i Eduard Toldrà. La segona part del concert anirà a càrrec dels Solistes de la Filharmònica de Cambra de Barcelona, que interpretaran les Quatre Estacions de Vivaldi.

Els concerts tindran lloc en el marc incomparable de l´auditor exterior de la Giralda, a les deu del vespre.Comptarà,a més, amb un servei de càtering que es podrà degustar una hora abans de l´inici dels concerts.

Les entrades es poden adquirir trucant al telèfon 93 453 4190; al web www.fomentdelaclassica.es o 15 minuts abans, a la taquilla.

Recordem que el cicle “Musica als Palaus” visitarà, a més de l´Arboç, la seu de la Fundació Rocamora a Barcelona; el Centre Cultural Metropolità Tecla Sala de l´Hospitalet de Llobregat; l´Acadèmia Marshall de Barcelona; el Bernat Magatzem de Cultura i el Palau Dalmases de Barcelona.