Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Noticias
  • Mercat d´intercanvi i banc de temps a l´Arboç
Noticia

Mercat d´intercanvi i banc de temps a l´Arboç

l'Arboç 
El proper dissabte 27 d´abril tindrà lloc a la Rambla Gener de les 10 a les 13 h el primer Mercat d´Intercanvi de l´Arboç

El proper dissabte 27 d’abril tindrà lloc a la Rambla Gener de les 10 a les 13 h el primer Mercat d’Intercanvi de l’Arboç.

Aquesta iniciativa neix d’un grup de persones del municipi i rodalies que, inquietes per la situació de crisi actual, ha decidit posar en marxa una xarxa d’intercanvi de temps, serveis i objectes sense la intervenció de diners. Els objectes poden ser molt variats: roba, llibres, electrònica, articles de la llar, joguines, CDs, etc. Aquest mateix grup de persones, a les 12 del migdia, a la mateixa rambla Gener, presentaran el projecte “Intercanvi de temps”, un projecte innovador a la comarca en el qual les persones poden oferir i rebre serveis, sense que tampoc hi intervinguin els diners.

Amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Arboç, aquest mercat d’intercanvi se celebrarà el darrer diumenge de cada mes a la Rambla Gener de l’Arboç. La regidora de Benestar Social, Sra. Montserrat Pérez, qualifica aquesta iniciativa com a molt positiva i preveu una gran participació per part de la ciutadania de l’Arboç i els entorns.

Tanmateix, a partir del 8 de maig, a la Biblioteca Municipal de L’Arboç tots els dimecres de 18 a 20 h s’atendran als i les futures sòcies. També es posa en funcionament el telèfon d’atenció, 688915511, en horari de dilluns a divendres de 18 a 20 h, i amb la següent adreça de correu electrònic intemps@gmail.com