Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Noticias
  • Tot a punt per celebrar el 5è aniversari de la Biblioteca Municipal de l´Arboç
Noticia

Tot a punt per celebrar el 5è aniversari de la Biblioteca Municipal de l´Arboç

l'Arboç 
El proper dijous 9 de maig de 2013 se celebrarà el cinquè aniversari de l´obertura de la Biblioteca Municipal de l´Arboç.

Foto: Contacontes celebrat a la biblioteca municipal de l’Arboç per Sant Jordi 2013 (Autor: J.Luque)

El proper dijous 9 de maig de 2013 se celebrarà el cinquè aniversari de l’obertura de la Biblioteca Municipal de l’Arboç. Els primers 5 anys de singladura d’aquest equipament han suposat la seva plena consolidació en la vida cultural del municipi, arribant a ser una de les biblioteques de la xarxa catalana amb més alt nivell d’ús.

Per l’alcalde de l’Arboç, Sr. Joan Sans, << la biblioteca municipal és un del estendards de la cultura a la nostra vila i l’Ajuntament de l’Arboç valora molt positivament el seu impacte en la societat i la gran tasca que desenvolupa el seu equip humà >>.

L’acte central del 5è aniversari serà la realització d’una fotografia commemorativa que aplegarà totes les persones que hi vulguin sortir. Aquesta fotografia es farà a la façana lateral modernista de l’edifici a les 6 de la tarda del proper 9 de maig. La fotografia servirà, posteriorment, per fer un punt de llibre commemoratiu que utilitzat per al préstec fins a esgotar existències.

La festa continuarà a les 7 de la tarda amb una sessió de música amb DJ Ecléctico centrada en la música de l’escriptor japonès Haruki Murakami, autor entre d’altres de Tokio Blues i de la trilogia 1Q84.

A les 8 del vespre, a la sala central de la biblioteca tindrà lloc el concert acústic del grup de pop-folk de Tarragona LeCirke, guanyadors del concurs musical DO Catalunya 2010.