Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Noticias
  • L´Arboç participa activament a "El Penedès a Barcelona"
Noticia

L´Arboç participa activament a "El Penedès a Barcelona"

l'Arboç 
Del 14 al 16 de juny, el passeig Joan de Borbó de Barcelona ha acollit "El Penedès a Barcelona", un gran esdeveniment de promoció dels vins, la cultura i el patrimoni del Penedès

Foto: Joan Sans i Alfons Ribas posant amb el pòster promocional del Municipi de l’Arboç

Del 14 al 16 de juny, el passeig Joan de Borbó de Barcelona ha acollit “El Penedès a Barcelona”, un gran esdeveniment de promoció dels vins, la cultura i el patrimoni del Penedès.

Per l’Acadèmia Tastavins del Penedès, entitat organitzadora de l’esdeveniment, l’objectiu de “El Penedès a Barcelona” és el d’acostar als habitants de Barcelona i la seva Àrea Metropolitana els atractius del Penedès, a través d’una gran mostra de vins de la DO Penedès, una mostra del que ofereixen els diferents museus del territori, i un recull d’imatges dels seus principals indrets. A banda s’ha ofert un complet programa d’activitats amb mostres de folcklore festiu, concerts, una actuació castellera amb presència del Minyons de l’Arboç, i diferents conferències.

L’Ajuntament de l’Arboç i el Museu de Puntes al Coixí han estat presents a aquesta gran mostra. L’Alcalde de l’Arboç, Sr. Joan Sans, i el Regidor de Promoció Econòmica i Turisme, Sr. Alfons Ribas, va assistir el passat divendres 14 de juny a la inauguració.