Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Noticias
  • L´Ajuntament de l´Arboç activa un programa de reutilització de llibres de text
Noticia

L´Ajuntament de l´Arboç activa un programa de reutilització de llibres de text

l'Arboç 
L´Ajuntament de l´Arboç, conscient del gran esforç econòmic que suposa per a moltes famílies, amb fills en edat escolar, l´adquisició dels llibres escolars, ha posat en marxa un programa de reutilització dels llibres de text

L’Ajuntament de l’Arboç, conscient del gran esforç econòmic que suposa per a moltes famílies, amb fills en edat escolar, l’adquisició dels llibres escolars, ha posat en marxa un programa de reutilització dels llibres de text.

Aquest nou programa, adreçat als nens i nenes empadronats a l’Arboç, que estudien el cicle de primària de l’Escola Pública Sant Julià, és fruit de la planificació i reflexió de la Regidoria d’Ensenyament, que ha trobat en aquest nou sistema la manera més efectiva d’ajudar econòmicament a les famílies en la despesa que suposa l’adquisició dels llibres de text.

Segons la regidora d’Ensenyament, MªGlòria Molina, << ...el programa ha tingut un gran èxit de participació, i estem molt satisfets de la seva acollida. En els temps tan difícils que vivim, es essencial cercar la manera d’ajudar als vilatans i vilatanes i ensenyar als nens una alternativa de consum i fer-los conscients de la necessitat de reciclar... >>.

Més de 150 famílies han pogut vendre a l’Ajuntament els llibres utilitzats durant el curs 2012-2013, i podran obtenir els del curs 2013-2014, pagant el 50% del valor inicial dels llibres, en concepte de dipòsit del préstec.

Degut a la gran acollida del programa l’Ajuntament de l’Arboç té la intenció de repetir l’experiència el proper curs.