Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Noticias
  • Gran acceptació de la Mostra L´Enramada de l´Arboç
Noticia

Gran acceptació de la Mostra L´Enramada de l´Arboç

l'Arboç 
Divendres i dissabte passats l´Arboç es va convertir en la capital penedesenca de la coca enramada

Foto: Coca enramada i vi, eixos vertebradors de L’Enramada de l’Arboç

Divendres i dissabte passats l’Arboç es va convertir en la capital penedesenca de la coca enramada. Aquest producte gastronòmic d’arrel popular va ser l’eix vertebrador de la primera Mostra Enogastronòmica L’Enramada de l’Arboç. La mostra va acollir més de 25 expositors penedesencs on hi era representat tot el sector relacionat amb la coca enramada a més de diferents productors de vi i cava.

La filosofia de la mostra enogastronòmica va ser la d’oferir al visitant la possibilitat de tastar les diferents varietats de coca enramada i els seus ingredients individualment, tot això maridat amb els millors vins i caves del Penedès. Activitats especialitzades com un tast de vins dirigit pel Nas d’Or, Sr. Tomàs Cuadrado, o una aula de cuina a càrrec de Jordi Martínez, xef del restaurant El Bosc, i Oriol Rossell, pastisser de L’Obrador de El Vendrell, van fer les delícies dels nombrosos visitants vinguts des de tots els racons del Penedès.

Tant divendres com dissabte el recinte firal va ser un bullidor de gent, i la gran acceptació d’aquesta primera Mostra Enogastronòmica L’Enramada de l’Arboç va fer que molts expositors exhaurissin tot el gènere. La gran campanya promocional realitzada a les xarxes socials i Ràdio L´Arboç ha estat una de les claus de la gran acceptació de la mostra.

Tal com afirma el regidor de Turisme i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de l’Arboç, Sr. Alfons Ribas, << ... des del consistori estem convençuts del gran potencial de dinamització econòmica de propostes com la Mostra L’Enramada. Volem que L’Arboç es converteixi en un referent turístic al Penedès i a Catalunya ... >>

La bona acceptació d’aquesta primera edició de L’Enramada ha provocat que s’estigui valorant seriosament la possibilitat de convocar-ne la segona edició i consolidar aquest esdeveniment en el calendari festiu arbocenc.