Ajuntament de l'Arboç

Noticia

Segona edició de l´Urban Day a L´Arboç

l'Arboç 
El proper dissabte 9 de novembre tindrà lloc a la plaça del Centre Polivalent de l´Arboç la segona edició de l´Urban Day.

Foto: Exhibició de graffitis de la primera edició de l’Urban Day (Autor: Ajuntament de l’Arboç)

El proper dissabte 9 de novembre tindrà lloc a la plaça del Centre Polivalent de l’Arboç la segona edició de l’Urban Day. Aquesta exitosa iniciativa impulsada per la regidoria de Joventut de l’Ajuntament enguany comptarà amb un extens i renovat programa d’actes adreçat a tots els joves del municipi i del Penedès.

L’Urban Day començarà a la 1 del migdia amb una exhibició de graffiti, ja a 2/4 de cinc de la tarda hi haurà el campionat d’skate i, seguidament a 2/4 de set una exhibició de break de Shake Styles Crew. A partir de les set del vespre començaran les actuacions musicals amb diferents propostes de música urbana i el concurs de batalles de rapers o mestres de cerimònies (mc’s). Finalment, ja ben entrada la nit, l’Urban Day tindrà el seu punt àlgid amb l’actuació estelar del grup Rapvivoros.

Urban Day és una iniciativa organitzada per la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de l’Arboç amb la col·laboració de Jove Baix Penedès, la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya, wrungstore.es i Cooping Skate CO.