Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Noticias
  • L´Associació de Dones Arbocenques organitza l´acte solidàri per la Marató de TV3
Noticia

L´Associació de Dones Arbocenques organitza l´acte solidàri per la Marató de TV3

l'Arboç 
El dissabte 30 de novembre a les 7 de la tarda, al teatre "El Centre" de l´Arboç, es projectarà la pel-lícula "A Film About Kids", del director de cinema arbocenc Ramon Tort

Amb motiu de la Marató de TV3 2013, l´Associació de Dones Arbocenques (ADA), organitza l´acte benèfic amb la finalitat de recaptar fons per l´edició d´aquest any, enguany dedicada a les malalties neurodegeneratives.

El dissabte 30 de novembre a les 7 de la tarda, al teatre "El Centre" de l´Arboç, es projectarà la pel·lícula "A Film About Kids", sobre la Sant Andreu jazz Band, del director de cinema arbocenc Ramon Tort, que assistirà a l´acte.

"A Film About Kids and Music" és una pel·lícula sobre la Sant Andreu Jazz Band, la jove orquestra dirigida per Joan Chamorro, que reuneix a nens i nenes d´entre 6 i 18 anys al voltant d´un repertori de jazz clàssic, i que omple de gom a gom els auditoris més importants del país.

Ramon Tort, nascut a l´Arboç l´any 1975, és director, guionista i productor. Des de 2004 es dedica a la direcció d´audiovisuals i és el fundador del col·lectiu Divinoconcepto. El 2006 decideix centrar-se en la realització de documentals i comença projectes personals amb l´objectiu de trobar un llenguatge propi. Cap a finals de 2010 comença a rodar A Film About Kids & Music, després de quedar impressionat per l´orquestra. El 2011 comença a filmar un documental en dos episodis sobre l´elasticitat i la percepció del temps, rodades al Marroc i als Estats Units, sobre la transhumància a l´Atlas oriental i la vida rural a Texas.

"Kids and Music" ha obtingut dos premis al Millor documental sobre art del International Film Festival Document.Arts de Bucarest (Romania) i el premi del prestigiós festival de cinema Internacional d´Edmonton (Canadà) al millor llargmetratge documental de cinema independent.

Durant els darrers mesos, també ha estat guardonada amb el premi al Millor Llargmetratge del Lights. Camera. Help. Film Festival d´Austin -Texas (Estats Units), ha rebut la Menció Especial al Millor Llargmetratge del Festival Internacional de Cine para niños (y no tan niños...) de la Ciutat de Mèxic, i va merèixer fins a 4 guardons al Festival Internacional De Cine Educativo y Espiritual (Ficee) de Ciudad Rodrigo (Salamanca): Millor Llargmetratge, Premi del Públic, Premi Signis-España pels seus valors al Llargmetratge Documental i Premi Denis Rafter al Millor So.

El preu de l´entrada solidària al teatre "El Centre" serà de 5€, i la recaptació anirà destinada íntegrament a la a la Marató de TV3 2013.

Organitza: Associació de Dones Arbocenques (ADA)

Col·labora: Ajuntament de l´Arboç