Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Noticias
  • L´Arboç obre les inscripcions de parades i de puntaires per la Fira de Santa Llúcia 2013
Noticia

L´Arboç obre les inscripcions de parades i de puntaires per la Fira de Santa Llúcia 2013

l'Arboç 
Els propers 13,14 i 15 de desembre, l´Arboç celebrarà la tradicional Fira de Santa Llúcia, la Fira de la Punta al Coixí de Catalunya.

Els propers 13,14 i 15 de desembre, l’Arboç celebrarà la tradicional Fira de Santa Llúcia, la Fira de la Punta al Coixí de Catalunya. Amb més de 150 expositors, la de L’Arboç s’ha consolidat com una de les fires nadalenques més important del Penedès i com la única fira temàtica dedicada al món de la punta al coixí de tot l’estat.

L’Ajuntament de l’Arboç ha obert el termini d’inscripció de parades que conclourà el proper dia 5 de desembre. Tots aquells interessats cal que s’adrecin als locals de la Casa de Cultura de l’Arboç per tal d’emplenar la sol·licitud de parada. El full de sol·licitud també es pot obtenir a través d’internet a la pàgina web de l’Ajuntament de l’Arboç www.arbocenc.cat.

Tanmateix, els grups o escoles de puntaires interessades a participar a la tradicional Plantada i Exhibició de Puntaires, que tindrà lloc el proper 15 de desembre, només cal que truquin al 977 16 77 25, o bé enviïn un correu electrònic a turisme@arbocenc.cat, per reservar les seves places.

Sol·licitud de parada per a NO empadronats a l’Arboç (PDF)

Sol·licitud de parada per a empadronats a l’Arboç (PDF)