Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Noticias
  • Multitudinària 802 edició de la Fira de Santa Llúcia de l´Arboç, Fira de la Punta al Coixí de Catalunya
Noticia

Multitudinària 802 edició de la Fira de Santa Llúcia de l´Arboç, Fira de la Punta al Coixí de Catalunya

l'Arboç 
La Fira de Santa Llúcia de l´Arboç tanca amb un èxit de participació rècord i, per tercer any consecutiu, amb un cost 0 pels arbocencs

Foto: L’alcalde Sr. Joan Sans acompanyat dels guanyadors del concurs i de part de l’organització i el jurat (Autor: S. Sedó)

La Fira de Santa Llúcia de l’Arboç tanca amb un èxit de participació rècord i, per tercer any consecutiu, amb un cost 0 pels arbocencs.

Superant l’afluència de visitants de l’edició anterior, la Fira de l’Arboç, celebrada els dies 13, 14 i 15 de desembre, obté un balanç molt positiu pel que fa al nombre de participants. Han estat tres dies de gran moviment comercial i turístic, que han fet de l’Arboç la capital catalana de la punta al coixí i un dels punts de referència a Catalunya durant el passat cap de setmana.

En aquesta darrera edició, la Fira de l’Arboç ha presentat com a principal novetat els actes de commemoració del 20è aniversari del Drac badalot de l’Arboç. Però, sense cap mena de dubte, el moment àlgid de la Fira arbocenca ha estat l’acollida de més d’un miler de puntaires procedents de les quatre demarcacions catalanes, de la Comunitat Valenciana i d’Aragó.

En el marc de la trobada de puntaires, va tenir lloc l’acte de lliurament dels premis del III Concurs Nacional de Punta al Coixí de Catalunya, que va presentar les següents guanyadores:



Quadre de guanyadores del III Concurs Nacional de Punta al Coixí de Catalunya

Premi de Blonda Arbocenca: Sra. Antonia Blanch, de Reus i pertanyent a l’Escola de Puntaires de l’Arboç

Premi de Tallar i Afegir: Sra. Federico Canet, de Puçol (València) i pertanyent a l’Escola de Puntaires de l’Arboç

Premi de Punta Geomètrica: Sr. Asuncion Ovejas, de El Vendrell i pertanyent a l’Escola de Puntaires Santa Anna de El Vendrell

Premi Punta Contemporània: Sra. Liduvina Giralt, d’Esplugues de Llobregat i pertanyent a l’Escola de Puntaires de l’Associació de Puntaires de Catalunya.

Segons l’Alcalde de l’Arboç, Sr. Joan Sans, “Ha estat una gran Fira, amb un gran èxit de participació, els carrers de l’Arboç han estat plens de gom a gom. Personalment i com Alcalde de l’Arboç, estic molt satisfet.”