Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Noticias
  • La III Fira Modernista del Penedès ja té data
Noticia

La III Fira Modernista del Penedès ja té data

l'Arboç 
El certàmen se celebrarà el cap de setmana del 31 de maig i 1 de juny de 2014

Foto: Un nombrós públic va presenciar la marató de teatre d’època al carrer en la II edició de la Fira Modernista del Penedès (Autor: Aj. de l’Arboç)

Ja han començat el preparatius de la tercera edició de la Fira Modernista del Penedès, que tindrà lloc al centre històric de l’Arboç els propers 31 de maig i 1 de juny de 2014.

El gran èxit, tant de públic com organitzatiu, assolit en l’anterior edició ha esperonat a l’Ajuntament de L’Arboç a donar continuïtat a aquesta exitosa fórmula i ha preparar nous actes innovadors.

El que si que es repetirà desprès de la gran acollida que va tenir en la segona edició de la Fira Modernista del Penedès son la Marató de Teatre d’Època al Carrer, on enguany actuaran 5 companyies de teatre, encapçalades per l’Elenc Artístic Arbocenc, que ompliran els carrers de l’Arboç d’animades seqüències de la vida quotidiana de l’època modernista; i la visita a un edifici emblemàtic de la vila.

El municipi de L’Arboç ha estat pioner en capitalitzar el seu ric patrimoni arquitectònic, únic al Penedès, i generar propostes innovadores que li atorguen un gran prestigi territorial i cultural.