Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Noticias
  • L’Arboç organitza la segona edició del mercat de segona mà
Noticia

L’Arboç organitza la segona edició del mercat de segona mà

l'Arboç 
L’Ajuntament de l’Arboç organitza el proper dissabte 26 d’abril de 2014 al parc de Santa Llúcia de la vila la segona edició del Mercat de Segona Mà

Foto: És molt amplia la varietat de productes que es poden vendre (Arxiu)

L’Ajuntament de l’Arboç organitza el proper dissabte 26 d’abril de 2014 al parc de Santa Llúcia de la vila la segona edició del Mercat de Segona Mà.

L’horari del Mercat de Segona Mà de l’Arboç serà de les 10 a les 15 h i podran participar-hi persones físiques i majors d’edat. En cap cas s’admetrà la inscripció de professionals ni la venda de productes de primera mà.

Totes aquelles persones interessades podran recollir les bases i formalitzar la seva inscripció gratuïta al Punt d’Informació Juvenil de la Casa de Cultura de l’Arboç. L’Ajuntament de l’Arboç cedirà taules o taulons a totes aquelles persones que ho sol·licitin a un preu d’1,50 euros la unitat.

Aquesta iniciativa promoguda per l´Ajuntament de l´Arboç amb l’objectiu de fomentar la cultura del reciclatge, pretén afavorir els comportaments sostenibles i el consum responsable mitjançant la pràctica de les "3 R": reduir, reutilitzar i reciclar.

En aquest mercat es pot intercanviar, regalar, comprar o vendre objectes, sempre que siguin de segona mà. Els articles han d’estar en bon estat i tenir una qualitat mínima, ja que la finalitat és que es puguin reutilitzar. No s’hi podran intercanviar ni vendre productes perillosos o nocius, ni animals, ni aliments, ni restes d’estoc.

Es tracta de donar un nou ús a objectes que encara poden ser aprofitats per algú altre, tot i que el seu propietari ja no els vulgui/necessiti i així evitar generar residus i a la vegada reduir productes d’ús escàs.