Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Noticias
  • Multitud d’actes en motiu de la Diada de Sant Jordi a l’Arboç
Noticia

Multitud d’actes en motiu de la Diada de Sant Jordi a l’Arboç

l'Arboç 
La societat civil arbocenca s’ha bolcat aquest any en la celebració de la Diada de Sant Jordi. Han estat diverses les entitats i institucions que han programat actes en aquesta jornada tant especial

Foto: Gran èxit de públic a les activitats organitzades a la plaça de Catalunya (Autor: A. de la Parte)

La societat civil arbocenca s’ha bolcat aquest any en la celebració de la Diada de Sant Jordi. Han estat diverses les entitats i institucions que han programat actes en aquesta jornada tant especial.

Pel matí, l’institut de l’Arboç va organitzar, com a acte central de la Diada, una conferència sobre les construccions de pedra seca, a càrrec del grup barraquer “El Drac Verd de Sitges” i una exposició sobre el mateix tema que va presentar l’arbocenc Robert Rovira. Paral·lelament es van organitzar 35 tallers de temàtica molt diversa que van comptar amb la col·laboració d’entitats folklòriques de l’Arboç i comarca, i de l’AMPA. La jornada va concloure amb el lliurament dels premis dels concursos literari, de dibuix i pintura, i de fotografia, acte que va comptar amb la presència de l’alcalde del municipi, el Sr. Joan Sans.

A partir de les 5 de la tarda, a la plaça de Catalunya (davant el CAP), l’Ajuntament de l’Arboç, amb la col·laboració de la Unió de Comerciants de l’Arboç (UCLA), va oferir als més petits la representació de teatre “La Llegenda de Sant Jordi”, a càrrec de la companyia de teatre infantil Campi qui pugui Produccions. Seguidament, a la mateixa plaça de Catalunya, tots els nens i nenes de l’Arboç van poder participar en els tallers infantils de maquillatge i de JumpingClay, on els més petits van poder exercitar les seves habilitats confeccionant un punt de llibre de rosa o bé un clauer de drac.

A part dels actes organitzats per als més petits, diverses parades de llibres i de roses van omplir els carrers de la vila durant tota la jornada.