Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Noticias
  • L’Escola Municipal de Música Tradicional del Penedès, de l’Arboç, celebra el 15è aniversari
Noticia

L’Escola Municipal de Música Tradicional del Penedès, de l’Arboç, celebra el 15è aniversari

l'Arboç 
Els actes d’aniversari s’inicien amb la celebració, el dia 10 de maig, d’una Jornada de jota.

L’Escola Municipal de Música Tradicional del Penedès, de l’Arboç, celebra aquest 2014 el seu 15è aniversari.

Els actes d’aniversari s’inicien amb la celebració, el dia 10 de maig, d’una Jornada de jota. L’activitat se centra en la jota com un fenomen participatiu: el ball a plaça. Durant el matí es realitzarà un taller de jota instrumental a càrrec de Francesc Tomàs “Panxito”. A la tarda es realitzaran dos tallers en paral·lel, un de jota ballada per a majors de 12 anys a càrrec de la Lídia de Mena i un de jota per als més petits que conduirà l’Albert Margalef. La jornada es clourà amb un sopar popular i una ballada a la plaça. Es pot trobar tota la informació sobre la jornada i com inscriure’s a la pàgina web: http://escolamusicatradicionalpenedes.blog.cat/15-aniversari/jornada-jota/

Per cloure la jornada, es farà un sopar popular obert a tothom, al preu de 10 euros (adults) i 5 euros (nens i nenes fins a 8 anys). En acabar hi haurà ballada de jotes a la plaça fins que el cos aguanti. Ja es poden comprar els tiquets pel sopar a la Fruiteria Sònia del C/ Major.

A banda s’està elaborant una exposició de fotografies, que recollirà imatges des dels inicis de l’escola fins a l’actualitat, així com altres actes que ja es duran a terme durant el proper curs 2014 – 2015.

Aquest acte compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Arboç.